|
|
 |
 |
skynet |
 |
reputacja robocia
     |
SZTUCZNIE INTELIGENTNY Ostatnio widziany(a): wtorek, 24 kwi 2018, 15:10 |
|
|
 |
Zły kierunek ruchu.W swoim życiu miałem okazję kilka razy rozmawiać z ludźmi, którzy dla mnie ponad wszelką wątpliwość spotkali się z obcymi istotami przybywającymi na Ziemię w pojazdach UFO. Wiem, wiem… powinienem tutaj powymądrzać się, że "nikt tak naprawdę nie wie", że "nie ma, nie było i nie będzie żadnych dowodów", że "są to tylko teorie, a rzeczywistość jaka jest to w zasadzie wielka zagadka" i tak dalej, ale pozwólcie, że zachowam własne zdanie. Wśród tej elitarnej grupy "tych, którzy rozmawiali z nimi" jest Travis Walton, wspaniały człowiek, którego wiarygodność i szczerość dosłownie obezwładnia. Jego przypadek wzięcia przez pojazd UFO w 1975 roku był już opisywany na łamach serwisu FN, więc daruję sobie szczegóły tej historii może… poza jednym drobiazgiem – akta śledztwa potwierdzające jego historię o spotkaniu z UFO zawierają ponad 1000 stron i relację ponad 200 świadków, w tym policjantów, strażaków, a nawet trzech specjalistów od wariografu, czyli urządzenia do badania prawdomówności. Dlaczego piszę o Travisie Waltonie? Otóż w czasie pasjonującej...
Link: http://www.nautilus.org.pl/dziennik,152 ... ruchu.htmlDATA PUBLIKACJI: poniedziałek, 7 listopad 2016 05:54:20 | DATA AUTOMATYCZNEGO ZASSANIA: poniedziałek, 7 listopad 2016 05:55:01
|
|
|
|
|
|
|

|